Logo Terneuzen
Ontwerp wijzigingplan ‘Buitengebied, wijzigingsplan Hoofdplaatseweg 5 in Biervliet’, Terneuzen

{driehoek}burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat op grond van artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage worden gelegd:

  • het ontwerp wijzigingplan “Buitengebied, wijzigingsplan Hoofdplaatseweg 5 in Biervliet” (NL.IMRO.0715.WPBG13-ON01);

  • De ontwerp omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen ten behoeve van het realiseren van een nieuwe bewaarloods eveneens aan de Hoofdplaatseweg 5 in Biervliet (AOV-140577).

In het wijzigingsplan wordt een vormverandering van het agrarisch bouwvlak voorzien conform het bepaalde in de wijzigingsbevoegdheid in artikel 3.7.1 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Terneuzen’.

Met de gelijktijdige terinzagelegging van het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning wordt de coördinatieregeling zoals bedoeld in afdeling 3.6 van de Wet op de ruimtelijke ordening toegepast. Hiermee is het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen en de besluiten gecoördineerd worden behandeld en voorbereid. Het College van burgemeester en Wethouders is voor beide besluiten het bevoegde gezag.

Het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen van 30 oktober tot en met 10 december 2014 (digitaal) ter inzage bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur.

Het ontwerp wijzigingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0715.WPBG13-ON01 is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via

http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen tegen de beide ontwerpbesluiten bij het College van burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij mevrouw Missiaen van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze schriftelijk via het e-mailadres wro@terneuzen.nl kenbaar te maken. Graag bij uw zienswijze duidelijk aangeven of deze betrekking heeft op het ontwerp wijzigingsplan of de ontwerp omgevingsvergunning.

Terneuzen, woensdag 29 oktober 2014

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, secretaris, F.M.L. Lauret

burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven