Logo Rijnwaarden
Het milieuneutraal wijzigen en het plaatsen van een CO2 tank aan de Tengnagelwaard 5 te Spijk, Rijnwaarden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rijnwaarden maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het eindbesluit omgevingsvergunning ten behoeve van het wijzigen van het bedrijf en het plaatsen van een CO2 tank aan de Tengnagelwaard 5 te Spijk met ingang van 30 oktober 2014 tot en met 10 december 2014 ter inzage ligt. Dit besluit behelst de milieutechnische wijziging van het bedrijf, het bouwen van de tank als ook de ontheffing van het bestemmingsplan. Dit besluit behelst tevens de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de raad.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen op werkdagen (openingstijden te vinden op de gemeentelijke site) ter inzage bij het gemeentehuis van de gemeente Rijnwaarden (Markt 5 te Lobith). De stukken kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.rijnwaarden.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door degenen die een zienswijze heeft ingediend beroep worden aangetekend bij de rechtbank Arnhem dan wel de voorzieningenrechter te richten aan de Rechtbank Gelderland, Sector bestuursrecht, t.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 9030, 6800 EM te Arnhem.

Voor mondelinge reacties dient een afspraak te worden gemaakt bij de gemeentewinkel.

Naar boven