Logo Ouderkerk
Intrekkingsbesluit Gouderak, Ouderkerk

Op 21 oktober 2014 heeft het college besloten de volgende vergunning gedeeltelijk in te trekken:

OU11/0058/OV – bouw 15 woningen Gouderak Centrum d.d. 10 april 2012. Kerkstraat 7, 9 en 11, 2831 AS te Gouderak.

Het intrekkingsbesluit en relevante stukken liggen ter inzage vanaf woensdag 29 oktober 2014 voor een periode van zes weken in het gemeentehuis te Ouderkerk. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 16.00 uur. Daarnaast kunt u het besluit raadplegen op de gemeentelijke website www.ouderkerk.nl onder ‘Actueel’, ‘Bekendmakingen’.

Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van verzending daarvan beroep instellen door het indienen van een beroepschrift bij de rechtbank Den Haag, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage (sector Bestuursrecht).

Belanghebbenden zijn:

  • diegene die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp besluit hebben ingediend

  • diegene aan wie niet redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit geen zienswijze hebben ingediend.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

In het beroepschrift moet het volgende staan:

  • naam en adres

  • de datum en handtekening

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u in beroep wilt gaan (stuur een kopie mee of noem ook het kenmerk)

  • de reden of argumenten waarom u beroep instelt.

Van de indiener van een beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Nadere informatie over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betalen wordt door de griffie van de rechtbank verstrekt.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Indien -gelet op uw belangen- onverwijlde spoed is vereist, bestaat de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, postbus 20302, 2500 EH 's-Gravenhage. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt eveneens een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Extern Beleid en Dienstverlening via telefoonnummer (0180) 681055 of per e-mail omgevingsvergunning@ouderkerk.nl.

28 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk

Naar boven