Logo Terschelling
Beheersverordening ‘Formerum aan Zee’ vastgesteld, Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 23 september 2014 de beheersverordening Formerum aan Zee (NL.IMRO.0093.BVFormerumaanZee-VG01) heeft vastgesteld.

De beheersverordening Formerum aan Zee heeft betrekking op de twee hotels aan de Badweg Formerum en de omgeving daar omheen (Formerum aan Zee).

De beheersverordening Formerum aan Zee ligt met ingang van vrijdag 31 oktober 2014 ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis, burgemeester van Heusdenweg 10A te West – Terschelling.

U kunt de beheersverordening met bijbehorende stukken ook digitaal raadplegen op de gemeentelijke website http://www.terschelling.nl/ onder regels en beleid/bestemmingsplannen en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

De authentieke planbestanden zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/ en http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/manifest_STRI2012_0093.xml.

De beheersverordening treedt op vrijdag 31 oktober 2014 in werking. Het is niet mogelijk beroep aan te tekenen tegen de beheersverordening.

Naar boven