Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Verleende omgevingsvergunning Moorven 4; Nuenen, Gerwen, Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 28 oktober 2014 besloten op grond van artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo in afwijking van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van een recreatiewoning op het adres Moorven 4 te Nuenen. Het gaat om de legalisering van een reeds gerealiseerde uitbreiding.

De verleende omgevingsvergunning is gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

De aanvraag, die is geregistreerd onder het kenmerk N-HZ-2013-0063, de verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen dan met ingang van vrijdag 31 oktober 2014 voor eenieder gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

U kunt het besluit inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het besluit kan ook rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.OVMoorven4-D001

Beroep

Tegen de ontwerpomgevingsvergunning werden twee zienswijzen ingebracht, te weten namens aanvraagster zelf en door gedeputeerde staten van Noord-Brabant.

Tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning kan binnen zes weken na bekendmaking van de omgevingsvergunning beroep worden aangetekend.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen op de ontwerpomgevingsvergunning aan het college kenbaar hebben gemaakt (artikel 6:13 Awb), dan wel door;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op de ontwerpomgevingsvergunningen bij het college kenbaar te hebben gemaakt;

  • belanghebbenden, voorzover het beroep zich richt tegen een wijziging die bij het definitieve besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit is aangebracht.

Voor de behandeling van een beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Voorlopige voorziening

De omgevingsvergunning treedt in werking nadat de termijn voor het indien van een beroepschrift is verstreken. Een beroepschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Indien tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Ook voor een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Elektronisch beroep

U kunt een beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. U kunt ook contact opnemen met rechtbank Oost-Brabant in ’s-Hertogenbosch. Het telefoonnummer is 073 – 6202020.

Nuenen, 30 oktober 2014.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven