Omgevingsvergunning - ontwerp ter inzage, Tolstraat 34 Meerkerk
Logo Zederik
Het college van Zederik maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van plan is de volgende omgevingsvergunning te verlenen:
Vanaf 24 oktober 2014 ligt de aanvraag voor een omgevingsvergunning ter inzage voor de activiteit bouwen, planologische afwijking en veranderen van een beschermd rijksmonument t.b.v. het verbouwen en uitbreiden van een winkel met bovenwoning en realiseren van een extra bovenwoning op het adres Tolstraat 34, 4231BC Meerkerk. Kenmerk: OV-2014-0013.
De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf bovengenoemde datum zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Meerkerk.
Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. U kunt hiervoor en voor meer informatie contact opnemen met afdeling Publiekszaken, telefoon (0183) 35 67 45.
Wij willen u erop attent maken dat u alleen maar beroep kunt indienen tegen de uiteindelijke beschikking als u ook zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.
Naar boven