Logo Kapelle
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Kapelle Biezelinge 7e herziening (De Grenadier), Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang donderdag 23 oktober 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Kapelle Biezelinge 7e herziening’ (locatie De Grenadier).

Plangebied

Het plangebied ligt aan de zuidzijde van de kern Biezelinge, aan De Grenadier. Het plangebied omvat de openbare straat De Grenadier en de daaraan gelegen huidige braakliggende bouwkavels.

Hoofdlijnen van het plan

In het geldende bestemmingsplan Kapelle-Biezelinge is het perceel bestemd voor de bouw van woningen met de bouwaanduiding ‘vrijstaand’ [vrij]. De ontwikkelaar, Aannemingsbedrijf Fraanje BV, heeft een bouwplan ingediend voor de bouw van tien woningen twee-aan-een en één vrijstaande woning. Dit bouwplan past niet binnen deze bouwaanduiding en het past niet geheel in het bouwvlak. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van de elf woningen mogelijk.

Het plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de balie burgerservice op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl via het pad Actueel > Bekendmakingen > Bestemmingsplan en via het pad Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen > ontwerp bestemmingsplan Kapelle Biezelinge 7e herziening. Een volledig digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.kapbiezHZ007-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl > Mijn Kapelle > Formulieren. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0113.

Kapelle, 22 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven