Logo Stichtse Vecht
Verleende omgevingsvergunning Nijverheidsweg 2 in Maarssen, Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf vrijdag 24 oktober tot en met donderdag 4 december 2014 de verleende omgevingsvergunning Nijverheidsweg 2 Maarssen ter inzage ligt. Voor de totstandkoming van deze beschikking is gebruik gemaakt van een door de gemeenteraad vastgestelde lijst van categorieën van gevallen waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen hoeft te worden afgegeven.

Inhoud

Lidl Nederland GmbH breidt de parkeerplaats bij het Lidl-filiaal aan de Nijverheidsweg 2 in Maarssen uit. De bestaande parkeerplaats wordt uitgebreid met de percelen globaal gesitueerd op de hoek Nijverheidsweg /Maarssenbroeksedijk (kadastrale nummers 4261 en 5993). In de huidige situatie hebben de percelen die gebruikt gaan worden als parkeerterrein de bestemming ‘Bedrijven’ en de bestemming ‘Groenvoorzieningen’. Parkeren is alleen toegestaan op de gronden met de bestemming ‘Bedrijven’. Vandaar dat een afwijkingsprocedure moet worden doorlopen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning heeft vanaf vrijdag 8 augustus gedurende zes weken voor iedereen ter inzage gelegen. Tijdens deze periode hebben wij geen zienswijzen ontvangen.

Inzien

U kunt de verleende omgevingsvergunning (NL.IMRO.1904.OVNijverhdswg2MRS-VG01) vanaf vrijdag 24 oktober 2014 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en na afspraak inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur). Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer M.J. van Kleef (14 0346).

Reageren

Tegen deze beschikking kunt u vanaf 24 oktober 2014 binnen 6 weken een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Indien u van mening bent dat u door onmiddellijke uitvoering van deze beschikking onevenredig in uw belangen wordt geschaad, kunt een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Naar boven