Ontwerpomgevingsvergunning Centrum Korte Akkeren Herenstraat
Logo Gouda
Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het geldende bestemmingsplan Korte Akkeren voor het bouwen van het Centrum Korte Akkeren. Het centrumplan omvat de bouw van 18 appartementen, 12 woningen en een buurtservicecentrum aan de Herenstraat.
Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan omdat het bouwplan niet past binnen de geldende bestemmingen. Door afgifte van deze vergunning wordt toestemming verleend hiervan af te wijken.
De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 23 oktober tot en met 3 december 2014 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:
−op papier tijdens openingsuren in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda
−digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.
Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent de omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan burgemeester en wethouders ter attentie van de afdeling Ruimtelijk Beleid en Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer B. van Oosten via telefoonnummer: 0182-588242 of mail bert.vanoosten@gouda.nl.
Gouda, 22 oktober 2014
Naar boven