Logo Uden
Vastgesteld bestemmingsplan Nistelrodeseweg 4, Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Uden op 9 oktober 2014 bestemmingsplan “Nistelrodeseweg 4” (NL.IMRO.0856.BPNistelrodeseweg4-VA01) heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan biedt een juridisch-planologisch kader voor de gewenste herontwikkeling van het perceel Nistelrodeseweg 4. De bestaande bebouwing op het perceel wordt gesloopt en in de plaats daarvan wordt een nieuwe woning en een multifunctionele ruimte voor cultuur en ontspanning gerealiseerd.

Inzien

Het vaststellingsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 23 oktober 2014 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 3 december 2014 tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. De stukken zijn digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website (www.uden.nl) en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren op het plan (instellen beroep)

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de raad bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagteke-ning, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het uitwerkingsplan te schorsen, kan een belanghebbende tijdens de inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Uden, 22 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Uden de secretaris J.M. Smarius

de burgemeester H.A.G. Hellegers

Naar boven