Logo Koggenland
Ontwerpbestemmingsplan bedrijventerreinen Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 3 november 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan bedrijventerrein Koggenland.

Het plan betreft de actualisatie/afstemming van de bedrijventerreinen Nijverheidsterrein (Ursem), De Braken (Obdam) en Vredemaker (Avenhorn/De Goorn).

Nieuwe ontwikkelingen worden niet voorgestaan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te vinden op gemeentelijke website (www.koggenland.nl/ wonen en werken/ruimtelijke plannen onder de kop ‘in procedure’. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u bovendien digitaal raadplegen via landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1598.bedrijventerreinen-on01;

Ook is er de mogelijkheid om het bestemmingsplan in te zien in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen en Milieu (tijdens openingstijden).

Zienswijze indienen

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging heeft een ieder de mogelijkheid een zienswijze in te dienen over het ontwerp. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de heer W. Zilver van de afdeling Bouwen en Milieu (0229 – 54 84 33 / w.zilver@koggenland.nl).

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt dat gemotiveerd moet worden aangeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven