Logo Rijnwaarden
Ter inzage ontwerp van bestemmingsplan Deukerdijk 42 te Pannerden, Rijnwaarden

Dit bestemmingsplan biedt de planologische en de juridische basis voor het realiseren van een brede gemengde bestemming (o.a. theehuis/(verblijfs)recreatie/woning) binnen de bestaande gebouwen met een kleine uitbreidingsmogelijkheid aan de Deukerdijk 42, bekend als het gemaal Bach. Tevens wordt een (uitkijk)toren mogelijk gemaakt.

Het ontwerp van bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 23 oktober 2014 gedurende 6 weken ter inzage. Binnen deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze (schriftelijk of mondeling) kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders.

Op 10 november van 16.00 tot 18.00 uur zal er een inloopmoment bij het gemeentehuis plaatsvinden waarbij de initiatiefnemer een toelichting geeft op het bestemmingsplan. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Schenk (a.schenk@rijnwaarden.nl).

Stukken kunnen tijdens de periode van tervisielegging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Tevens zijn de stukken op de gemeentelijke website geplaatst. Het plan is digitaal te benaderen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar het plan staat op de site van de gemeente. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina.

Naar boven