Logo Harderwijk
Omgevingsvergunning Waterfront – Knarweg 2,4 en 6, Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een havenkantoor, woonhuis en clubgebouw, alsmede voor het mogelijk maken van een kantine- c.q. horecafunctie in het clubgebouw, op het terrein van de nieuw te realiseren jachthaven De Knar aan de Knarweg in het Waterfront.

De omgevingsvergunning Waterfront – Knarweg 2, 4 en 6 ligt met ingang van 23 oktober gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank. Hiervoor geldt een termijn van 6 weken. De beroepstermijn vangt aan op de dag nadat het besluit aan aanvrager bekend maakten (dit is de dag na de datum die achter de vergunning staat vermeld). U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: afd. Ruimte, dhr. F.J. de Klonia, tel 411911.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00134-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenwaterfront.

Naar boven