Logo Amsterdam - Nieuw-West
Ontwerpbesluit hogere waarden krachtens de Wet geluidhinder Koningin Wilhelminaplein 18, Amsterdam Nieuw-West

De stadsdeelsecretaris van het stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam bekend voornemens te zijn om overeenkomstig hoofdstuk VIIIa van de Wet Geluidhinder en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) hogere waarden vast te stellen.

De voorgenomen vaststelling van hogere waarden ziet op de transformatie van het schoolgebouw, aan het Koningin Wilhelminaplein 18, naar 154 wooneenheden ten behoeve van studenten-huisvesting. De voorgenomen vaststelling is nodig aangezien de geluidbelasting ten gevolge van raillawaai en wegverkeerslawaai de voorkeursgrenswaarden krachtens de Wet Geluidhinder overschrijdt.

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Koningin Wilhelminaplein 18 met bijbehorende stukken ligt van 23 oktober 2014 tot en met 4 december 2014 ter visie op het stadsdeelkantoor Osdorpplein 1000. Zie voor de openingstijden www.nieuwwest.amsterdam.nl.

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van tervisielegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij de stadsdeel Nieuw-West, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar de heer M. Neerincx, onder vermelding van het volgende onderwerp in de zienswijze: ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarde(Koningin Wilhelminaplein 18). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 22 oktober 2014

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam namens deze, G. van Dijk Afdelingsmanager Vergunningen

Naar boven