Logo Noordwijk
Ontwerpbesluit realiseren 24 appartementen in kantoorgebouw Bonnikeplein, Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk maakt bekend, dat zij voornemens is toepassing te geven aan artikel 2.12 lid l sub a onder 3 Wabo ter verwezenlijking van het realiseren van 24 appartementen voor starters in een bestaand kantoorgebouw aan het Bonnikeplein 4 te Noordwijk.

Overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 Awb ligt het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken alsmede de ontwerpverklaring van geen bedenkingen met ingang van 23 oktober 2014 op maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur, alsmede op donderdag tot 20:00 uur voor een periode van zes weken ter visie in de gemeentewinkel van het Gemeentehuis. Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze met betrekking tot de voorgenomen besluiten indienen.

Inlichtingen over of een toelichting op de ter inzage liggende stukken kunnen uitsluitend worden verkregen op maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 12:30 uur.

Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) dient te worden gericht aan het college van burgemeester en Wethouders, t.a.v. het Team Vergunningen, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van het trefwoord “Zienswijze HZWABO20130317”.

Bij de gemeentewinkel kunt u inlichtingen krijgen over het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze.

Noordwijk, 22 oktober 2014

Naar boven