Logo Eemsmond
Ontwerp wijzigingsplan Middendijk 17 te Usquert, Eemsmond

Wet ruimtelijke ordening 3.6.1.a

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Eemsmond hebben het voornemen om een wijzigingsplan vast te stellen voor het perceel aan de Middendijk 17 te Usuqert. Een te bouwen loods is in strijd met het bestemmingsplan ‘Buitengebied’, omdat de loods buiten het bouwvlak is gesitueerd. In het wijzigingsplan wordt de het bouwvlak vergroot naar 1,5 hectare.

Ter inzage

Van vrijdag 17 oktober 2014 tot en met donderdag 27 november 2014 ligt het wijzigingsplan Middendijk 17 te Usquert ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl.

Reacties

Tot en met donderdag 27 november 2014 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Bart Moes van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 74 33.

Naar boven