Logo Bellingwedde
Openbare bekendmaking niet vaststellen bestemmingsplan Buitengebied Bellingwedde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bellingwedde maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 2 oktober 2014 besloten heeft het bestemmingsplan Buitengebied niet vast te stellen.

Het ontwerpbestemmingsplan betrof een herziening van het thans vigerende bestemmingsplan Buitengebied Bellingwedde 1998. Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende planMER lag met ingang van 18 april 2013 gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage.

Het raadsbesluit tot niet vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied ligt met ingang van 23 oktober 2014 gedurende een periode van zes weken elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 14.00 tot 18.30 uur in het gemeentehuis (Hoofdweg 2 te Wedde) ter inzage. Het besluit is tevens in te zien via de website van de gemeente www.bellingwedde.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Belanghebbenden kunnen gedurende de terinzagelegging tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtsspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien u tijdig beroep heeft ingesteld kunt u ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek wordt ingediend, schort dit de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden geadresseerd aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag).

Naar boven