Logo Dalfsen
Ontwerp ‘5e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Middeldijk 21 – Westeinde 86’, Nieuwleusen, Dalfsen

Vanaf 16 oktober 2014 ligt voor iedereen het ontwerp van de ‘5e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Middeldijk 21 – Westeinde 86’ ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u bekijken bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Nieuwleusen.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk een woning te realiseren op het perceel Middeldijk 21 in Dalfsen via het beleid ‘Ontwikkelen met kwaliteit in het buitengebied van de gemeente Dalfsen’. Daarvoor wordt de voormalige (landschapsontsierende) agrarische bebouwing op de percelen Middeldijk 21, Westeinde 86 en Knuvendijk 3 gesloopt. Daarnaast wordt het mogelijk om in het bestaande karakteristieke achterhuis aan het Westeinde 86 twee appartementen te realiseren.

Iedereen kan van 16 oktober 2014 tot en met 26 november 2014 via een brief of mondeling een zienswijze geven over het ontwerpplan. Een brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw M. Stel, tel. (0529) 48 82 96. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan uw zienswijze gaat.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook bekijken via www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer IMRO.0148.BgemDlfshz5-on01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Dalfsen, 15 oktober 2014

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven