Logo Grave
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Bons, Zuidelijk Hof’, Grave

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerrein De Bons, Zuidelijk Hof, alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken, zoals het ontwerpbeeldkwaliteitsplan, met ingang van 15 oktober 2014 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het stadhuis ter inzage ligt bij de publieksbalie. Het (ontwerp)plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.grave.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer betreft: NL.IMRO.0786.BPZuidelijkHof-on01.

Het doel van het bestemmingsplan is het mogelijk maken van een herverkaveling met iets ruimere bouwmogelijkheden van het deel van het bedrijventerrein De Bons, bekend als het (voormalige) Zuidelijk Hof, gelegen aan de Steegschenhofscheweg, Veldartilleriestraat en Appèlplaats te Velp (gemeente Grave). Hiervoor is ook een ontwerpbeeldkwaliteitsplan opgesteld. Er wordt hiervoor geen ontwerpexploitatieplan in procedure genomen.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Grave, Postbus 7, 5360 AA Grave. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0485 – 460 300.

Grave, 14 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Grave

Naar boven