Logo Mill en Sint Hubert
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Het Spoor – Vorleweg 19’, Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend, dat de gemeenteraad op 25 september 2014 heeft besloten om het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Het Spoor – Vorleweg 19” gewijzigd vast te stellen en om bij dit bestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan, vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 15 oktober 2014 gedurende zes weken voor beroep ter inzage. Voor de mogelijkheid van beroep worden de besluiten omtrent de vaststelling van het bestemmingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan als één besluit aangemerkt.

Dit bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de specifieke bedrijfsbestemming ‘Bouwnijverheid’ naar een algemene bedrijfsbestemming in de milieucategorie 3.1 met een omvang van meer dan 5.000 m² binnen het tussen de Vorleweg en de Hertsweg te Mill gelegen plangebied, ten behoeve van de vestiging van Bouwbedrijf Th. van der Linden B.V.

De ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan aangebrachte ambtshalve wijzigingen zijn benoemd in het door de gemeenteraad genomen vaststellingsbesluit.

U kunt het bestemmingsplan, vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken op de volgende manieren inzien:

digitaal op www.gemeente-mill.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer betreft: NL.IMRO.0815.BPL13044HMI-VA01;

analoog bij de publieksbalie tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

In de periode van 15 oktober 2014 tot en met 25 november 2014 kan:

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • een ieder tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan;

een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en/of beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt op 26 november 2014 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het vaststellingsbesluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Mill, 14 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

Naar boven