Logo Binnenmaas
Verlening omgevingsvergunning Raadhuisstraat 41a/b Puttershoek, Binnenmaas

Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto 2.12 lid 1 sub a onder 3° Wabo een omgevingsvergunning heeft verleend voor:

  • Het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van het bouwen van een woning op het perceel Rustenburgstraat 41a/b in Puttershoek.

Het college heeft tevens besloten om op grond van artikel 83, 2e lid van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vast te stellen voor de geluidsbelasting op de gevels van de genoemde woning. Deze hogere grenswaarden bedragen 54 dB voor het wegverkeer en 55 dB(A) voor industrielawaai.

Alle stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis in Maasdam. U kunt de stukken ook raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / bekendmakingen en besluiten’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de balie Omgevingszaken via tel. 078 – 676 44 33.

Als u het met deze besluiten (het verlenen van de omgevingsvergunning en het verlenen van hogere grenswaarden) niet eens bent, kunt u binnen zes weken nadat deze besluiten aan desbetreffende belanghebbende bekend zijn gemaakt, beroep instellen bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Een beroepschrift moet ondertekend zijn en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de datum van het beroep, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van een beroepschrift wordt griffierecht geheven.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Bij spoed (als u van mening bent dat u een eventuele uitspraak in beroep niet kunt afwachten) kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam (adres en website zie hierboven). Belangrijk is dat u dit alleen kunt doen als u ook een beroepschrift heeft ingediend.

Binnenmaas, 17 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van gemeente Binnenmaas, de secretaris, R.P.B.M. Brekelmans

de burgemeester, A.J. Borgdorff

Naar boven