Logo Terneuzen
Omgevingsvergunning voor afwijkend gebruik van het bestemmingsplan Sweelinckhof 9, Terneuzen

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

{driehoek}burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.12, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij op 14 oktober 2014 de omgevingsvergunning voor afwijkend gebruik van het bestemmingsplan voor het verbouwen van een pand met logiesgebouw en beheerderswoning op het adres Sweelinckhof 9 in Terneuzen (NL.IMRO.0715.OMGTZW06-VG99) hebben vastgesteld. De afwijking van het bestemmingsplan waarvoor deze uitgebreide procedure wordt gevolgd, betreft uitsluitend het realiseren van de bedrijfswoning.

De vastgestelde omgevingsvergunning is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen. De omgevingsvergunning is ook digitaal, met ingang van donderdag 16 oktober 2014 gedurende zes weken te raadplegen onder zaaknummer W-AOV140290 bij de publieksbalies in Axel en Terneuzen.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen, door het indienen van een gemotiveerd beroepschrift bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90110, 4800 RA Breda.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten; de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden waarop het beroepschrift rust.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Het besluit blijft gelden tot er beslist is op het beroepschrift. Indien onverwijlde spoed dit vereist kunnen belanghebbenden tevens, onder voorwaarden van het indienen van een beroepschrift, een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De indiener van het verzoek om voorlopige voorziening moet griffierecht betalen.

Terneuzen, woensdag 15 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret RA

De burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven