Logo Horst aan de Maas
Besluit omgevingsvergunning uitbreiden loods, Kronenbergweg 17 Kronenberg, Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ingevolge artikel 3.41 Algemene wet bestuursrecht en artikel 6.14, lid 1 Besluit omgevingsrecht bekend dat zij een besluit tot verlening van omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.1, lid 1, onder a, onder c en onder e Wabo juncto artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° Wabo en artikel 2.14, lid 5 Wabo hebben genomen voor:

  • Het uitbreiden van de loods, het afwijken van het bestemmingsplan en een milieuneutrale wijziging op het perceel kadastraal bekend gemeente Kronenberg, sectie R, nummer 155, plaatselijk bekend Kronenbergweg 17 in Kronenberg.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 te Horst. De openingstijden van de informatiehoek zijn gelijk aan de openingstijden van het gemeentehuis, te weten maandag van 08.30 tot 20.00 en dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

De stukken zijn ook in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl (klik op gemeentehuis en vervolgens op bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1507.KBKRNBERGWEG17-OVV1)

Overeenkomstig de artikelen 3:12 en 3:44 Awb juncto artikel 6:14 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) is de kennisgeving van het besluit tot verlening van omgevingsvergunning ook geplaatst in de Staatscourant.

Indien u zich niet kunt verenigen met het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning dan kan een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is 6 weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd (art 6:8 lid 4 Awb). Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

De omgevingsvergunning treedt overeenkomstig artikel 6.1, lid 2, sub b Wabo in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt aangevraagd, treedt overeenkomstig artikel 6.1, lid 3 Wabo het besluit niet in werking voordat op dat verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven