Logo Baarle-Nassau
Ontwerpbestemmingsplan Nassauveste, Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Nassauveste ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan schept het planologisch kader voor de realisatie van een nieuwe woonwijk ten behoeve van het bouwplan van Baarle Bouwt Collectief, ten oosten van de Parallelweg.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf maandag 20 oktober 2014 voor de duur van zes weken ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen ingediend worden bij de gemeenteraad van Baarle-Nassau, Postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau. Het ontwerpbestemmingsplan Nassauveste ligt ter inzage in het gemeentehuis en kan geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: http://www.baarle-nassau.nl > Bestemmingsplannen. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00-12.30uur en op woensdagmiddag van 13.30 -17.00 uur.

Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden, voor nadere informatie of voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke ontwikkeling van de afdeling Ruimtelijke Zaken, via telefoonnummer 013-5075200.

Crisis- en herstelwet

Het bestemmingsplan Nassauveste betreft een project als bedoeld in categorie 3.1 van Bijlage I van de Crisis- en herstelwet. Dat betekent onder meer dat bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Raad van State. In de bekendmaking van het vastgestelde bestemmingsplan zal melding worden gemaakt dat de Crisis- en herstelwet zal worden toegepast.

Baarle-Nassau, 17 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau

Naar boven