Logo Sittard-Geleen
Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Geleen Centrum, uitwerking Dr. Nolenslaan’, Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat het vastgestelde uitwerkingsplan ‘Geleen Centrum, uitwerking Dr. Nolenslaan’ (het gml-bestand NL.IMRO.1883.BPPuertoVerde-VA01) ter inzage ligt. Dit uitwerkingsplan is op 7 oktober 2014 door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Sittard-Geleen vastgesteld.

Het plangebied ligt aan de Dr. Nolenslaan en wordt begrensd door de Diepenbrockstraat en Victoriastraat.

In dit uitwerkingsplan worden de planologische kaders voor de 15 woningen aan de Victoriastraat te Geleen vastgelegd. Ook wordt hiermee de realisatie van 26 levensloopbestendige woningen ten noorden van de Diepenbrockstraat mogelijk gemaakt.

Ter inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met ingang van 16 oktober tot en met 26 november 2014 voor iedereen ter inzage bij de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.

De Stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Beroep

Binnen de termijn van terinzagelegging kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze heeft ingediend

  • een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (eveneens postbus 20019, 2500 EA Den Haag). In dat geval treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Wet- en regelgeving

Bekendmaking gebeurt volgens artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Aangezien dit plan voorziet in de realisatie van ten minste 12 woningen, is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

15 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven