Logo Zundert
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Van Lanschotstraat 12 te Achtmaal, Zundert

Burgemeester en wethouders van Zundert maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het Omvormen van de cultuurhistorische schuur aan de Van Lanschotstraat 12 te Achtmaal naar een woning.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

De aanvraag, het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken ligt met ingang vanaf donderdag 16 oktober 2014 tot en met woensdag 26 november 2014 tijdens openingstijden ter inzage bij de gemeente, afdeling ruimte (Bredaseweg 2 te Zundert). Het plan kan ook worden geraadpleegd via www.zundert.nl onder ‘Inwoner → Ruimtelijke procedures → (Project)-afwijkingsbesluiten' en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Zundert, Postbus 10.001, 4880 GA Zundert. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingebracht bij de afdeling Strategie en Programmering. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 076-5969819.

Naar boven