Logo Bladel
Ontwerpomgevingsvergunning Pimpernel, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan) voor de gewijzigde situering van zes te bouwen woningen aan de Pimpernel te Bladel. De aanvraag is in strijd met bestemmingsplan “Kom Bladel 2010”, maar bovengenoemde omgevingsvergunning maakt het mogelijk om in afwijking van het bestemmingsplan aan de gevraagde afwijking medewerking te verlenen. De afwijking met het bestemmingsplan betreft een geringe overschrijding van 0.50 m. van de voorgevelrooilijn voor de te realiseren hoekwoning nabij Pimpernel /Lisdodde.

De ontwerp omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing van donderdag 16 oktober tot en met 27 november 2014 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1040Pimpernel-ONTW

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en Wethouders, Postbus 11, 5530 AA, Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit bouwplan kunt u tijdens openingstijden terecht bij het KCC of contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte (tel. 0497 361 636).

Bladel, oktober 2014

Naar boven