Logo Hoorn
Verleende omgevingsvergunning dempen gracht Winkelcentrum De Huesmolen, Hoorn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning (NL.IMRO.0405.UAPHuesmolengracht-va01) hebben verleend voor het dempen van de gracht in het winkelcentrum De Huesmolen te Hoorn.

Terinzageligging

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 21 oktober tot en met 1 december 2014 voor een ieder ter inzage bij het Loket Bouwen, Wonen, en Ondernemen in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Ook zijn ze te raadplegen op de website van de gemeente (www.hoorn.nl) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de periode van terinzageligging kan tegen deze beschikking beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpomgevingsvergunning;

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig of geen zienswijze tegen de ontwerpomgevingsvergunning heeft ingediend.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Het ondertekende beroepschrift bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Verzoek om voorlopige voorziening

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Naar boven