Ontwerp-omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan -  plaatsen van een propaangastank op het perceel Haatlandhaven 22
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een projectafwijkingsbesluit is genomen voor het plaatsen van een propaangastank op het perceel Haatlandhaven 22. Genoemd besluit betreft een afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo.
 
Een propaangastank valt onder de werkingssfeer van het Besluit externe veiligheid (Bevi). De afwijking van het bestemmingsplan “Zuiderzeehaven” is nodig omdat op basis van het geldende bestemmingsplan “Zuiderzeehaven 2010” Bevi-inrichtingen niet zijn toegestaan.
 
Met ingang van 16 oktober  2014 liggen de ontwerpomgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing behorende bij het projectafwijkingsbesluit en de daarbij behorende stukken gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage. U kunt van maandag tot en met vrijdag terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen).
Tijdens deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgmeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van “zienswijze projectafwijkingsbesluit Haatlandhaven 22”. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering.
Naar boven