Aanvraag omgevingsvergunning voor aanleg brandoefenlocatie, inrichting Artillerie Schietkamp aan Eperweg 149 ’t Harde (gemeente Elburg), DCMR Milieudienst Rijnmond

Kennisgeving beschikking

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
Onderwerp

De Minister van Infrastructuur en Milieu heeft op 2 april 2014 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van het Ministerie van Defensie voor de inrichting Artillerie Schietkamp aan de Eperweg 149, 8084 HE ’t Harde (gemeente Elburg).

De aanvraag betreft eerste fase van een gefaseerde aanvraag. Het betreft een veranderingsvergunning voor de aanleg van een brandoefenlocatie.

Inzage

U kunt de beschikking en overige van belang zijnde stukken van 16 oktober 2014 tot en met 27 november 2014 op de volgende plaatsen inzien:

  • de gemeente Epe, Markt 14 te Epe;

  • de gemeente Elburg, gemeentekantoor Zuiderzeestraatweg Oost 19 (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) te Elburg/Oostendorp;

  • de gemeente Oldebroek, Raadhuisplein 1 te Oldebroek;

  • de DCMR Milieudienst Rijnmond, Parallelweg 1 te Schiedam (buiten en na deze periode uitsluitend na telefonische afspraak: 010 – 246 86 21).

Beroep

Binnen zes weken, ingaande de dag na de eerste dag van de terinzagelegging van de beschikking, kan bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats in Nederland heeft, beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • de adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerp van de beschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Inlichtingen

De heer G.J. Gerritsen van de DCMR, telefoon: 010 – 246 83 03.

Deze kennisgeving is ook geplaatst op www.overheid.nl onder https://zoek.officielebekendmakingen.nl/zoeken/staatscourant

Zaaknummer: 98449355, DMS-nummer: 21843168.

Naar boven