Logo Harderwijk
Omgevingsvergunning Molenweg 46, Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor de verbouw van de woning en het realiserene van bijgebouwen op het perceel Molenweg 46 te Hierden.

De omgevingsvergunning Molenweg 46 ligt met ingang van 16 oktober gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank. Hiervoor geldt een termijn van 6 weken. De beroepstermijn vangt aan op de dag nadat het besluit aan aanvrager bekend maakten (dit is de dag na de datum die achter de vergunning staat vermeld). U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: afd. Ruimte, dhr. E. de Graaf, tel 411911.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00132-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenbuitengebied.

Naar boven