Logo Noord-Holland
Ontheffing verleend aan Stichting Faunabeheereenheid Noord-Holland te Haarlem voor het doden van damherten en reeën in de provincie Noord-Holland

Gedeputeerde staten van Noord-Holland maken bekend dat zij op grond van artikel 67 van de Flora- en faunawet besluit 39 (2014) hebben verleend aan Stichting Faunabeheereenheid Noord-Holland te Haarlem voor het doden van damherten en reeën in de provincie Noord-Holland.

De aanwijzing wordt verleend in het kader van volksgezondheid, openbare veiligheid en het voorkomen van onnodig lijden en is geldig vanaf de datum van verzending voor de duur van vijf jaar.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 oktober 2014 tot en met 13 november 2014 ter inzage bij de provincie Noord-Holland, Houtplein 33 te Haarlem, uitsluitend na een telefonisch gemaakte afspraak (telefoon: 0800 9986734).

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tot en met 13 november 2014 op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift schriftelijk indienen bij het college van gedeputeerde staten van Noord-Holland, t.a.v. de secretaris van de Hoor- en Adviescommissie, Postbus 123, 2000 MD HAARLEM.

Degene die op deze wijze een bezwaarschrift heeft ingebracht kan later tegen het besluit beroep instellen.

Tevens bestaat op grond van artikel 8:81 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht de mogelijkheid om indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dit vereist, gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de President van de Rechtbank te Haarlem, t.a.v. Sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM.

Naar boven