Gemeente Baarn - verleende omgevingsvergunning Vondellaan 2
Logo Baarn
Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, hebben verleend:
 
Vondellaan 2 te Baarn (3743 HZ) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, gedeeltelijke sloop ten behoeve van herstelwerk, aanleg (uitvoeren van werk en werkzaamheden), het kappen van bomen en bouwen van een schanskorf met fietsenstalling en herstel Stationsweg 67 (05-08-2014)
 
Ter inzage
De omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt ter inzage van woensdag 8 oktober 2014 tot en met dinsdag 18 november 2014.
De omgevingsvergunning is in te zien op afspraak bij de balie Frontoffice, telefoon 035-5481611.
De omgevingsvergunning is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0308.PB0048-VG01).
 
Beroepsclausule
Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. Op grond van artikel 6.2 van de Wabo treedt de beschikking terstond na bekendmaking van het besluit in werking. Als u het niet eens bent met dit besluit dan kunt u tegen dit besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA, Utrecht.
 
In spoedeisende zaken kunt u, zodra het beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank, o.v.v. voorlopige voorzieningen.
Houdt u er rekening mee dat aan de procedures bij de rechtbank kosten verbonden zijn (informatie bij de griffier van de Rechtbank op nummer 030 - 22 33 000).
 
U kunt ook digitaal beroep instellen of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://www.loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
Baarn 7 oktober 2014
 
Naar boven