Logo Roerdalen
Omgevingsvergunning Zandstraat 30–30a Montfort, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken ingevolge artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn een ‘Verklaring van geen bedenkingen’ van de raad af te geven voor de realisatie van een woning aan de Zandstraat 30-30a in Montfort.

De voorgenomen ‘verklaring van geen bedenkingen’ wordt verleend voor de volgende activiteit:

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1 eerste lid, onder c van de Wabo jo. artikel 6.5 van het Bor).

Ontwerp omgevingsvergunning

Ten aanzien van het perceel aan de Zandstraat 30-30a in Montfort is een vergunningaanvraag ingediend voor de volgende activiteiten:

  • het (ver)bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 eerste lid, onder a van de Wabo);

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1 eerste lid, onder c van de Wabo;

Zonder de ‘verklaring van geen bedenkingen’ kan de omgevingsvergunning echter niet worden verleend. Het gezag dat bevoegd is tot het nemen van een besluit ten aanzien van de vergunningaanvraag inzake het perceel aan de Zandstraat 30-30a in Montfort is de gemeenteraad van de gemeente Roerdalen. In de raadsvergadering van 25 september 2014 is besloten een ontwerp‘verklaring van geen bedenkingen’ af te geven ten behoeve van genoemde omgevingsvergunning.

INZAGE EN RAADPLEGEN

De ontwerp-‘verklaring van geen bedenkingen’ van de raad en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 oktober 2014 conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

ZIENSWIJZEN

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van de ontwerp‘verklaring van geen bedenkingen’. kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw E. de Groot. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie over de ontwerp‘verklaring van geen bedenkingen’ kunt u contact opnemen met mevrouw E. de Groot van de afdeling Leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Sint Odiliënberg, 10 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris, J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester, M.D. de Boer-Beerta

Naar boven