Logo Bloemendaal
Omgevingsvergunning Schoollaan 106, Bloemendaal

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 6 oktober 2014 een omgevingsvergunning afgegeven voor de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ teneinde medewerking te verlenen aan het splitsen van de woning aan de Schoollaan 106 te Bennebroek in twee woningen.

De omgevingsvergunning inclusief bijlagen ligt vanaf 10 oktober t/m 20 november 2014 ter inzage. Via de website www.bloemendaal.nl/wonen-en-leven/bestemmingsplannen kunt u de omgevingsvergunning inclusief bijlagen digitaal raadplegen. Kijk hiervoor onder het kopje Bennebroek > In Procedure.

Wilt u de omgevingsvergunning liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij:

  • 1. Het gemeentehuis van Bloemendaal, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

  • 2. De dependance Bennebroek, Bennebroekerlaan 5 te Bennebroek.

Beroep instellen

Tussen 10 oktober t/m 20 november 2014 kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning hebben ingediend beroep instellen tegen het verlenen van de omgevingsvergunning.

Beroep kan worden ingesteld bij de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem of via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Meer informatie over het indienen van een beroepschrift vindt u op www.derechtsspraak.nl.

Het ingediende beroep schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de omgevingsvergunning, neem dan contact op met de behandelend ambtenaar, de heer J. Rozema (023 – 5225 708 of j.rozema@bloemendaal.nl).

Naar boven