Logo Berkelland
Besluit verlening hogere waarden Wet geluidhinder Grolseweg 19 in Beltrum, Berkelland

Voor het bouwplan Grolseweg 19 in Beltrum hebben burgemeester en wethouders van Berkelland op 30 september 2014 besloten om op grond van de Wet geluidhinder hogere waarden vast te stellen voor het vervangen van de bedrijfswoning door een nieuwe bedrijfswoning. De nieuwe bedrijfswoning heeft een geluidsbelasting die iets hoger is dan de voorkeurswaarde. Bij geringe overschrijding kan de gemeente hiervoor hogere grenswaarden vaststellen.

Inzage

Het besluit ligt ter inzage van 15 oktober tot en met 26 november 2014 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Instellen van beroep

Tegen dit besluit kan een belanghebbende van 16 oktober tot en met 26 november 2014 beroep instellen. U moet dan wel op tijd uw zienswijze tegen het ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingediend of kunnen aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Het beroepschrift moet u sturen aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Website

Deze publicatie en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘bestemmingsplannen’ en ‘ter inzage’).

Naar boven