Logo Slochteren
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure A.B. Nobellaan 5 te Kolham, Slochteren

Er is een ontwerpomgevingsvergunning voor de A.B. Nobellaan 5 te Kolham opgesteld. De ontwerpomgevingsvergunning omvat de realisatie van een kleine opslagvoorziening voor asbest.

De inrichting wordt door deze voorziening vergunningplichtig voor het onderdeel milieu. Daarnaast is in de ontwerpvergunning een binnenplanse afwijking van het bestemmingsplan opgenomen voor realisatie van de opslagvoorziening op deze locatie.

De ontwerpomgevingsvergunning ligt ter inzage van donderdag 9 oktober 2014 tot en met woensdag 19 november 2014. Tijdens openingstijden kunt u de ontwerpomgevingsvergunning inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren.

Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Slochteren, postbus 13, 9620 AA te Slochteren onder vermelding van NL.IMRO.0040.ov00008-31on. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het publiekscentrum via telefoonnummer 0598-425555.

Naar boven