Logo Graft-De Rijp
Ontwerpbestemmingsplan ‘Locatie Stoop – Oost-Graftdijk’, Graft-De Rijp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Graft-De Rijp maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Locatie Stoop – Oost-Graftdijk’ met het planidentificatienummer NL.IMRO.0365.BPStoop-ON01, alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 8 oktober 2014, gedurende zes weken, tijdens openingstijden (op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur) in het gemeentehuis, Sloep 7 in De Rijp, ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Locatie Stoop – Oost-Graftdijk’ betreft een woningbouwlocatie in het kader van de provinciale ruimte voor ruimte regeling voor de bouw van 9 woningen op het perceel Oostgraftdijk 51 te Oost-Graftdijk.

Ter inzage liggen:

  • 1. het ontwerp van het bestemmingsplan (toelichting, regels en plankaart);

  • 2. de bij dit ontwerpbestemmingsplan behorende bijlagen met betrekking tot de verrichte onderzoeken;

  • 3. het ontwerp raadsbesluit.

Deze stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.graftderijp.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn/haar zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Graft-De Rijp, Postbus 16, 1483 ZG De Rijp. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. van Diepen, telefoonnummer 072-5488347.

Naar boven