Logo Epe
Omgevingsvergunning voor bouw 21 woningen in het plan De Pirk te Vaassen, Epe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn positief te beslissen op de aanvraag om een omgevingsvergunning van De Pirk BV te Wenum Wiesel voor het bouwen van 21 woningen en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan in het plan De Pirk te Vaassen. Die locatie is kadastraal bekend als gemeente Vaassen, sectie C, nummers 4130 en 3662.

Zienswijze

Zienswijzen over het ontwerpbesluit kunnen door een ieder bij ons college worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd.

Desgevraagd kunt u uw zienswijze mondeling naar voren brengen. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 14 0578. Daarbij wordt de gelegenheid gegeven de zienswijzen te motiveren.

Beroep tegen het genomen besluit kan later slechts worden ingesteld door degene die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.

Inzage

Het ontwerpbesluit met de betreffende stukken kan met ingang van woensdag 15 oktober 2014 worden ingezien in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en op woensdag van 8:00 uur tot 17.00 uur.

Epe, 15 oktober 2014

Naar boven