Logo Twenterand
Ontwerpwijziging bestemmingsplan art. 3.6.1.a Wro Kleine kernen, Bruinehaar, Nikkelsweg ong., Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van 10 oktober 2014 zes weken de volgende ontwerpwijziging van het bestemmingsplan ter inzage ligt:

  • De ontwerpwijziging “Kleine kernen, Bruinehaar, Nikkelsweg ong.”.

Deze wijziging komt tot stand met gebruikmaking van de bevoegdheid zoals die is neergelegd in artikel 3.6.1.a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 4, lid XI van de voorschriften behorend bij genoemd plan ten behoeve van woningbouw. Het wijzigingsplan heeft betrekking op de hoeklocatie van de Nikkelsweg en voorziet in de bouw van ten hoogste 2 woningen.

Ter inzage en zienswijzen

U kunt de ontwerpwijziging van het bestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerp is eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’.

Het papieren exemplaar ligt voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Tijdens de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven