Logo Bladel
Ontwerpomgevingsvergunning gebruik verdieping Hoofdstraat 4 te Hoogeloon als woning, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning verlenen (afwijking bestemmingsplan) voor het gebruik van de verdieping van het pand Hoofdstraat 4 te Hoogeloon als woning. De aanvraag is in strijd met bestemmingsplan “Hoogeloon 2010”, maar bovengenoemde omgevingsvergunning maakt het mogelijk om in afwijking van het bestemmingsplan aan het strijdige gebruik medewerking te verlenen.

De ontwerpomgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing van 9 oktober tot en met 20 november 2014 (zes weken) ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVH3018Hoofdstr4-ONTW

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk een gemotiveerde zienswijze tegen de ontwerpomgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit bouwplan kunt u tijdens openingstijden terecht bij het KCC of contact opnemen met de heer Cees van Hintum van de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte (tel. 0497-361636).

Bladel, oktober 2014

Naar boven