Logo Oldebroek
Omgevingsvergunning voor splitsen monumentale boerderij, vervangen bijgebouw en verleggen/aanleggen uitrit op Mheneweg Noord 21 in Oosterwolde, Oldebroek

Definitief besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO), Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij in het kader van de WABO met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, vergunning hebben verleend aan een afwijking van het bestemmingsplan voor het splitsen van een monumentale boerderij, vervangen van een bijgebouw, verleggen van de bestaande uitrit en het aanleggen van een extra uitrit op de locatie Mheneweg Noord 21 in Oosterwolde (OLO 1096767 en 0269201300714).

De ontwerpvergunning is op 28 januari 2014 gepubliceerd en heeft van 29 januari 2014 tot en met 11 maart 2014 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen.

Het definitieve besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Oldebroek.

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze vergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken na bekendmaking van dit besluit hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpvergunning en men belanghebbende is.

Oldebroek, 7 oktober 2014

Burgemeester en wethouders.

Naar boven