Logo Vlaardingen
Beheersverordening ‘Vergulde Hand West’ vastgesteld, Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in art. 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 september 2014 de beheersverordening “Vergulde Hand West” heeft vastgesteld.

De beheersverordening

Met de beheersverordening wordt voorzien in een nieuwe regeling voor het plangebied “Vergulde Hand West”. De beheersverordening gaat uit van de bestaande situatie en de bestaande rechten en vervangt.

Het is niet mogelijk om beroep aan te tekenen tegen de beheersverordening. Het raadsbesluit R.nr. 35.1 van 18 september 2014 en de beheersverordening met het identificatienummer NL.IMRO.0622.0240bvVehw2013-0010 ligt met ingang van donderdag 9 oktober 2014 ter inzage bij de gemeente Vlaardingen, Stadskantoor aan het Westnieuwland 6 te Vlaardingen, gedurende de openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur. Tevens zijn de stukken in digitale vorm, in Pdf-formaat, in te zien via een link op de gemeentelijke website www.vlaardingen.nl naar www.officielebekendmakingen.nl, als ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt de dag na publicatie in werking.

Vlaardingen, 8 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Naar boven