Logo Roerdalen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Boslaan 5 Vlodrop’, Roerdalen

Ter inzage

Van 14 oktober 2014 tot 25 november 2014 ligt voor iedereen het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “Boslaan 5 Vlodrop” ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Schaapsweg 20). Het vastgestelde bestemmingsplannen kunt u ook elektronisch inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (ID-nummer: NL.IMRO.1669.BPBGBVDPBOSLAAN5-VG01)

Gebiedsomschrijving

Het plangebied “Boslaan 5 Vlodrop” heeft betrekking op een deel van het kadastrale perceel Vlodrop sectie C nummer 1267, liggend aan de Boslaan in Vlodrop. Het plan biedt een juridisch en planologisch kader voor de realisatie van een nieuw meer duurzaam recreatieverblijf ter vervanging van het bestaande recreatieverblijf.

Raadsbesluit

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan vastgesteld op 25 september 2014.

Instelling beroep tegen de vaststelling van het bestemmingsplan

Beroep instellen

Gedurende de inzage termijn kan op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het afloop van de inzagetermijn.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het bestemmingsplan (van het onderdeel waartegen u beroep instelt), te schorsen kan een belanghebbende tijdens de inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven. Ook bij een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Paul Planje van het team Ruimtelijke ontwikkeling en economie via telefoon: (0475) 538 888.

Sint Odiliënberg, 2 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris, J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester, M.D. de Boer-Beerta

Naar boven