Logo Bunschoten
Ontwerpomgevingsvergunning Groeneweg 1–3 en 6, Bunschoten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

  • Groeneweg 1-3/Groeneweg 6; het oprichten van een traversebaan tussen de locaties Groeneweg 1-3 en Groeneweg 6 waarbij afgeweken wordt van het bestemmingsplan

Bovengenoemde aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 30 januari 2014 gedurende zes weken tot en met woensdag 12 maart 2014 ter inzage bij de balie van de afdeling RO&V in het gemeentehuis te Bunschoten, Stadspui 1.

Gedurende deze termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 200, 3750 GE in Bunschoten. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de afdeling RO&V.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven