Logo Oegstgeest
Omgevingsvergunning ontwerpbesluit woonark inclusief bijbehorende bouwwerken Valkenburgerweg 2A, Oegstgeest

(NL.IMRO.0579.VBW2A-ON01)

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest heeft het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan ‘Rijnfront-Kamphuizerpolder’.

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 Wabo jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) maakt het college bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het verzoek om vergunning heeft betrekking op het aanleggen van een insteekhaven en inrit, de bouw van een schuur, carport en hekwerk en het aanleggen van een woonboot. De aanvraag is bij de gemeente bekend onder OLO-nummer 1259893.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 9 oktober 2014 tot en met woensdag 19 november 2014, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur, ter inzage bij de welkomstbalie in het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.

De kennisgeving van de ter inzagelegging staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0579.VBW2A-ON01. Daarnaast is het bestemmingsplan in PDF-formaat beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl) via de rubriek ‘inwoners’, ‘bestemmingsplannen’ onder ‘nu ter inzage’.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij het team Ruimte via telefoonnummer 14071. Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder een zienswijze indienen betreffende dit ontwerpbesluit. Er kan een afspraak worden gemaakt voor het indienen van een mondelinge zienswijze of de zienswijze kan schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven