Logo Vlaardingen
Bestemmingsplan KW-kades vastgesteld, Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 september 2014 het bestemmingsplan “KW-kades” gewijzigd heeft vastgesteld.

Thans liggen het raadsbesluit R.nr. 43.1 van 18 september 2014, de bijbehorende Staat van Wijzigingen, alsmede het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “KW-kades” met onderliggende stukken met ingang van donderdag 9 oktober 2014 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt op de volgende locatie:

  • Bij het Stadskantoor aan het Westnieuwland 6, de Westhavenkade 85, maandag t/m vrijdag tijdens openingsuren van 08.00 – 17.00 uur.

Het bestemmingsplan met plannaam “KW-kades” en planidentificatie NL.IMRO.0622.0235bpKwkd2012-0130 wordt aan de noordzijde begrensd door het spoor, aan de zuidzijde door de Nieuwe Maas, aan de westzijde door de Buitenhaven en aan de oostzijde door de Koning Wilhelminahaven.

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan zijn tevens in digitale vorm, in Pdf-formaat, in te zien via een link op de gemeentelijke website www.vlaardingen.nl naar www.officielebekendmakingen.nl, als ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging van zes weken, van donderdag 9 oktober 2014 tot en met woensdag 19 november 2014 kan tegen het vaststellingsbesluit van 18 september 2014, beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • a. Degenen die tijdig hun zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt.

  • b. Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

  • c. Een ieder ten aanzien van de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

  • d. Tevens is het mogelijk gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien een spoedeisend belang zulks vereist. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Tevens is het mogelijk gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien een spoedeisend belang zulks vereist. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Vlaardingen, 8 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

Naar boven