Logo Etten-Leur
Ontwerp Herziening 1 bestemmingsplan bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode van 9 oktober tot en met 19 november 2014 voor een ieder de ontwerp ‘Herziening 1 bestemmingsplan bedrijventerrein Vosdonk’ (NL.IMRO.0777.0076HER1VOSDONK-2001) ter inzage ligt in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4. Daarnaast is de ontwerp herziening raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven> Ruimtelijke plannen > Bedrijventerrein Vosdonk. De ontwerp ‘Herziening 1 bestemmingsplan bedrijventerrein Vosdonk’ is bovendien raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. De herziening heeft betrekking op het bestemmingsplan voor het gebied omsloten door de Hoevenseweg, de Heistraat, de Grauwe Polder, de Munnikenheiweg, de rijksweg, de gemeentegrens, de spoorlijn en de Lokkervaart m.u.v. het plangebied van het bedrijventerrein Vosdonk-Munnikenhei. De herziening beoogt enkele omissies in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Vosdonk’ (2012) te herstellen of gewenste aanpassingen door te voeren.

Het betreft:

  • de omzetting van de bestemming voor een perceel ten zuidwesten van Oude Kerkstraat 24;

  • de begripsomschrijving voor bedrijfswoning/dienstwoning (artikel 1.18);

  • de afwijkingsregeling voor de bouwhoogte bij de bestemmingen ‘Bedrijventerrein-1’ en ‘Bedrijventerrein-2’ (artikelen 5.3 lid a en 6.3 lid a);

  • de regeling voor de omvang van zelfstandige kantoorunits in bedrijfsverzamelgebouwen bij de bestemmingen ‘Bedrijventerrein-1’ en ‘Bedrijventerrein-2’ (artikelen 5.4.3, 5.5.6 lid b, 6.4.3 en 6.5.6 lid b).

Daarnaast is de benaming voor enkele aanduidingen in overeenstemming gebracht met het SVBP 2012.

Gedurende de periode van ter inzageligging kan een ieder mondeling maar bij voorkeur schriftelijk over de ontwerp ‘Herziening 1 bestemmingsplan bedrijventerrein Vosdonk’ een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, p/a postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur.

Etten-Leur, 8 oktober 2014

Naar boven