Logo Leidschendam-Voorburg
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen bouwplan Tuinderijstraat in Leidschendam, Leidschendam-Voorburg

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van acht eengezinswoningen aan de Tuinderijstraat, bouwnummer 1 t/m 8 in Leidschendam.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de raad op 30 september 2014) met alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 9 oktober 2014 t/m 20 november 2014 ter inzage bij het Servicecentrum in Leidschendam. Daarnaast zijn de stukken in te zien op de gemeentelijke website www.lv.nl/bestemmingsplannen.

Zienswijze

Tijdens de terinzage termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg, Postbus 905, 2270 AX Voorburg. Schriftelijke zienswijzen tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen richt u aan de Gemeenteraad Leidschendam-Voorburg, Postbus 905, 2270 AX Voorburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de heer M. Vink of mevrouw E. Tolido via het telefoonnummer 14 070.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit danwel de ontwerpverklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Inloopavond

Op donderdag 16 oktober 2014 vindt er tussen 17.00 en 19.00 uur tevens een inloopavond plaats in de Damlounge, Damlaan 40A in Leidschendam. Tijdens deze avond kunnen bezoekers vrijblijvend binnenlopen en toelichting krijgen op het bouwplan en de verdere procedure.

Naar boven