Logo Aalsmeer
Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Oosteinderweg e.o. 2005’, Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 31 januari 2014 tot en met 13 maart 2014 het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Oosteinderweg e.o. 2005’ met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied

Het gebied van de partiële herziening heeft betrekking op de gronden binnen de veiligheidscontour van het LPG-vulpunt bij het tankstation aan de Burgemeester Kasteleinweg.

Doelstelling

Om het tweede complex startersappartementen binnen project Dorpshaven te realiseren, is met de exploitant van het tankstation overeengekomen de LPG-verkoop te beëindigen. Het bouwverbod wat binnen de veiligheidscontour rondom dit vulpunt van kracht is, moet hiervoor gewijzigd worden.

Procedure

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Oosteinderweg e.o. 2005’ met de bijbehorende stukken ligt van 31 januari t/m 13 maart 2014 voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

  • de papieren versie van het bestemmingsplan is in te zien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1 te Aalsmeer (openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8:30 en 14.00 en woensdag van 08.30 tot 20.00 uur);

  • de papieren versie van het bestemmingsplan is tevens in te zien bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het Raadhuis Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen (openingstijden balie: maandag, dinsdag en woensdag tussen 8:30 en 15:30, donderdag tussen 8:30 en 16:30 en vrijdag tussen 8:30 en 12:30);

  • Het plan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal bekendgemaakt en als pdf-bestand beschikbaar gesteld via www.aalsmeer.nl (volg keuzemenu: wonen en leven/ bestemmingsplannen en structuurvisies/bestemmingsplannen).

Gedurende deze inzagetermijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren te brengen. Schriftelijke reacties worden gericht aan Gemeenteraad van Aalsmeer (postbus 253, 1430 AG Aalsmeer) onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Partiële herziening Oosteinderweg e.o. 2005’. Degene die buiten de openingstijden inzage wil hebben en degene die mondeling zijn zienswijze naar voren wil brengen kan daarvoor contact opnemen met het algemene telefoonnummer 0297-387575.

Naar boven